Boliglånskalkulator

Se hvor mye boliglånet kan koste hver måned og detaljert nedbetalingsplan.

Se hvor mye du kan spare med lånekalkulatoren

Prøv deg frem med ulike summer (egenkapital og boligverdi) og nedbetalingstid for å se hva som kan passe din økonomi. Du ser også belåningsgrad mot boligens verdi. Bruk lånekalkulatoren for å se hvor mye du kan spare ved å flytte boliglånet til nybygger.no

Kalkulator Plassholder

Juster renten

Se hvor stort utslag det blir på månedssummen dersom rente går opp eller ned. Det er også en detaljert nedbetalingsplan som viser hva som er avdrag (nedbetaling) på lånet og renter. Denne kalkulatoren beregner nedbetaling og fordeling renter og avdrag som ett annuitetslån.

Hvilken rente får jeg på boliglånet mitt?

Hvilket lån du kan søke på avhenger av belåningsgraden og størrelse på lånet. Jo mindre av boligens verdi du søker om lån til, jo bedre rente.

Hva betyr ordene?

Vi har laget en stor oversikt over ord og uttrykk om boligkjøp og lån som kan være til hjelp.
Se listen

Ett verktøy for å se hvor mye boliglånet kan koste

Kalkulatoren er kun ett simuleringsverktøy, for deg til å leke deg med og undersøke mulighetene. Den klarer ikke å fange opp alle hensyn man må ta for å beregne boliglån.

For å få riktig sum på hvor mye du kan låne og hvilken rente og hvor mye du må betale for boliglånet må du sende inn en søknad i nettbanken og vi må se på saken først.

Priseksempel på boliglån 60 %

Effektiv rente: 5.58 %, 2 millioner, over 25 år, kostnad: 1.662.058,-, totalt: 4.662.058,-

Priseksempel på rammelån 50 %

Effektiv rente: 5.79 %, 2 millioner, over 25 år, kostnad: 1.733.870,-, totalt: 3.733.870,-