Innboforsikring

Forsikre alt boligen din rommer for tyveri og skader/uhell.

Innboforsikring er forsikringen alle bør ha, uansett hvor stor bolig du har eller hvor mye du har fylt hjemmet ditt med.

Kjøp innboforsikring

Hva er med i forsikringen?

Innbo er det du har i boligen din som du kan ta med deg når du flytter. For eksempel møbler, TVer, klær, møbler og sykler (merk at du trenger separat forsikring av elsparkesykkel). Innboforsikringen gjelder uansett om du bor i hybel eller villa. Det er summen av alt du har inne i boligen som har påvirkning på prisen.

Du kan velge mellom standard eller med uhellsdekning

Med standard dekning er du forsikret mot blant annet brann- og vannskader, tyveri, naturskader, ran og overfall med mer. Utvidet uhellsdekning dekker om TV-en falt i gulvet, barna vannet PC-en og skade ved flytting med mer. Med uhellsdekningen vår kan du sikre deg ved skikkelig uflaks.

Vilkår innboforsikring

Du får i tillegg:

  • Samlerabatt på 10 % rabatt ved 3, eller 17 % rabatt ved 5 forsikringer
  • 5 % lojalitetsbonus når du har vært kunde i 3 år
  • «Min side» hvor du får oversikt og kan endre dine forsikringer
  • Norges beste på skadeoppgjør
  • Sikring ved ID-tyveri og hjelp ved nettmisbruk (innboforsikring)

Enkelt å forholde seg til

Undersøkelsen viser at Frende sine kunder har høye forventninger og at de er fornøyde. Frende omtales som et selskap det er enkelt å forholde seg til med gode produkter og konkurransedyktige priser.

Samle forsikringene på ett sted

Dersom du samler forsikringene dine, får du en enkel oversikt i nettbanken. Sparebanken Øst er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring.

Landets mest lojale kunder

Aldri før har kundene våre vært mer fornøyde enn i 2020. Dette viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundetilfredshetsundersøkelse innen forsikring.

Trenger du hjelp med forsikring?

Alle skader og tap meldes direkte til Frende Forsikring.

De fleste saker kan du melde på nett.

24 timers døgnservice på telefon: 55 15 36 00

Meld skade