Reiseforsikring

Testvinnende reiseforsikring fra Frende Forsikring.

Kjøp reiseforsikring

Når gjelder reiseforsikringen?

Reiseforsikringen gjelder fra du går ut døra hjemme. Du kan reise i inntil 75 dager og det spiller ingen rolle hvor i verden eller hvor mange steder du reiser til.

Hva dekkes av forsikringen?

Reiseforsikringen har ubegrenset forsikringssum for medisinsk behandling, evakuering og hjemtransport. Blir bagasjen borte på veien så dekker reiseforsikringene dette med en ubegrenset forsikringssum, mens forsinket bagasje dekkes inntil 6.000 kroner per person. Det er ingen egenandel knyttet til forsikringen dersom uhellet skulle være ute.

Vilkår reiseforsikring

Veggdyr og kakerlakker

Om du skulle være uheldig å få med deg ubudne gjester hjem i kofferten, dekker reiseforsikringen også dette. Som eneste selskap har Frende tatt inn dekning for bekjempelse av veggedyr og kakerlakker i reiseforsikringen. Dersom du kommer hjem og oppdager at du har fått med deg veggdyr, får du hjelp av profesjonelle skadedyrbekjempere til å fjerne dem.

Du får i tillegg:

  • Sikring ved ID-tyveri
  • Hjelp ved nettmisbruk
  • Samlerabatt på 10 % rabatt ved 3, eller 17 % rabatt ved 5 forsikringer
  • 5 % lojalitetsbonus når du har vært kunde i 3 år
  • «Min side» hvor du får oversikt og kan endre dine forsikringer
  • (Blant) Norges beste på skadeoppgjør

Enkelt å forholde seg til

Undersøkelsen viser at Frende sine kunder har høye forventninger og at de er fornøyde. Frende omtales som et selskap det er enkelt å forholde seg til med gode produkter og konkurransedyktige priser.

Samle forsikringene på ett sted

Dersom du samler forsikringene dine, får du en enkel oversikt i nettbanken. Sparebanken Øst er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring.

Landets mest lojale kunder

Aldri før har kundene våre vært mer fornøyde enn i 2018. Dette viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundetilfredshetsundersøkelse innen forsikring.

Trenger du hjelp med forsikring?

Alle skader og tap meldes direkte til Frende Forsikring.

De fleste saker kan du melde på nett.

24 timers døgnservice på telefon: 55 15 36 00

Meld skade