Husforsikring

Har du nettopp kjøpt eller eier hus? Da bør du skaffe deg husforsikring.

Husforsikringen dekker skader på bygningen, fastmontert utstyr og hagen. Huset ditt er uerstattelig, men vi hjelper deg tilbake til hverdagen hvis katastrofen rammer.

Kjøp husforsikring

Bygger nytt hus

Skulle huset ditt brenne ned eller være utsatt for vannskader etter vær og vind vil vi hjelpe deg å få huset ditt tilbake. Det betyr at vi bygger nytt hus til deg, uavhengig av opprinnelig forsikringssum, husets alder og slitasje. Inkludert i forsikringen er også rydding av branntomten.

Hva dekker husforsikringen?

Du kan velge mellom standard og utvidet dekning.

Husforsikring kalles ofte også boligforsikring eller villaforsikring. Denne forsikrer selve bygningen, mens innboforsikring  dekker alt som boligen rommer. Begge er viktige forsikringer for alle som eier hus.

Dekker tap under reparasjon

Ved større reparasjoner eller gjenoppbygging etter brann kan du ikke bo hjemme. Husforsikringen dekker de økonomiske tapene dine. Vi beregner gjenoppføringsprisen på huset ditt og kompenserer deg for denne. Dermed kan huset gjenreises i samme stand og standard som det var før skaden.

Du får i tillegg:

  • Samlerabatt på 10 % rabatt ved 3, eller 17 % rabatt ved 5 forsikringer
  • 5 % lojalitetsbonus når du har vært kunde i 3 år
  • «Min side» hvor du får oversikt og kan endre dine forsikringer
  • Norges beste på skadeoppgjør
  • Sikring ved ID-tyveri og hjelp ved nettmisbruk (innboforsikring)

Enkelt å forholde seg til

Undersøkelsen viser at Frende Forsikring sine kunder har høye forventninger og at de er fornøyde. Frende omtales som et selskap det er enkelt å forholde seg til med gode produkter og konkurransedyktige priser.

Samle forsikringene på ett sted

Dersom du samler forsikringene dine, får du en enkel oversikt i nettbanken. Sparebanken Øst er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring.

Norges beste

I 2023 kåret EPSI Rating Frende til beste forsikringsselskap innenfor skadehåndtering. Det ble også Beste kundeservice i 2023 i KSindeks gjennomført av CustomerTrends.

Trenger du hjelp med forsikring?

Alle skader og tap meldes direkte til Frende Forsikring.

De fleste saker kan du melde på nett.

24 timers døgnservice på telefon: 55 15 36 00

Meld skade