Bankkonseptet for trygge hverdager

Et trygt bankkonsept. Digitalt når du vil, personlig når det trengs.

Om Nybygger

I Nybygger ønsker vi å være en pålitelig økonomisk partner – for deg og de du er glad i. Vi er din digitale hverdagsbank, tilgjengelig når du trenger det, og med banktjenestene som passer deg. Hos oss får du alt på ett sted – lån, forsikring og sparing – rett på nett. Å være kunde hos oss skal være effektivt og oversiktlig. Målet vårt er at du skal få en enklere økonomisk hverdag.

Bli kunde

180 år med erfaring 

Nybygger ble startet i 2014 og har bidratt til trygge, økonomiske hverdager i snart 10 år. Og med Sparebanken Øst i ryggen, har vi over 180 år med bankerfaring. Det betyr at Nybygger som bankkonsept er bygget på et fundament av erfaring og trygghet.

Tjenester folk er fornøyde med

Nybygger er et digitalt bankkonsept der du skal kunne håndtere det meste selv. Det skal være enkelt å finne produktene og tjenestene du har bruk for i hverdagen. Vi vet at bak hver skjerm er det mennesker med unike behov og forventninger. Enten du søker et bredt spekter av produkter eller bare en enkel løsning, er vi alltid konkurransedyktige og sørger for en effektiv bankopplevelse. Hos oss finner du blant annet prisbelønte forsikringer fra Frende og mulighet for Apple Pay.

Vi er din hverdagsbank – rett i lomma.

Fakta:

  • En del av Sparebanken Øst, Nybygger er et bankkonsept fra Sparebanken Øst som tilbyr boliglån, bruks- og sparekontoer til privatkunder.
  • Nybygger opererer under Sparebanken Øst sin bankkonsesjon. Nybygger er altså ikke et selvstendig finansforetak. Alle avtaler du som kunde inngår er med Sparebanken Øst.
  • Sparebanken Øst er medlem av Bankens Sikringsfond. For kunder i Nybygger betyr det at garantien på maksimum 2 millioner kroner gjelder samlet Nybygger og Sparebanken Øst.
  • Vi tar bærekraft på alvor! Les hvordan vi jobber med bærekraft i hele Sparebanken Øst-konsernet.

Kontakt

Send melding

Telefon: 33 20 08 76

Mandag – fredag 10:00 – 12:00

Postboks 67, 3301 Hokksund

Organisasjonsnummer: NO 937 888 937

Pressekontakt

Ole Sivertsen
Direktør marked og digitalt salg
Telefon: 970 08 955
E-post: ole.sivertsen@oest.no

Last ned:

Hvorfor flytte boliglånet til oss?

Nybygger tilbyr lav rente og gebyrfritt boliglån. Vi er et selvbetjent, heldigitalt konsept. I tillegg tilbyr vi gunstig sparing, prisvinnende forsikringer og enkle betalingsløsninger.

Klage eller reklamasjon?

Mer informasjon og hva du skal gjøre for å klage eller reklamere finner du hos vår eierbank, Sparebanken Øst.