Nybygger – Et trygt valg

Nybygger var i både 2022 og 2023 billigst på boliglån.

Smarte Penger utropte vårt boliglån (60 % belåningsgrad) til Norges billigste gjennom hele 2023. Vi har som mål at vi skal være konkurranse dyktige for våre kunder. Dette kommer ikke til å endre seg i fremtiden. I 2023 endret vi profil med nytt design og farger. Vi endret også prislisten vår for å gi enda bedre kundeopplevelse. Nå er vår aller beste rente på boliglån innenfor 60 % av boligverdi. Noe som gjør at enda flere kan få Nybyggers beste betingelser. Vi fortsetter jobben for at Nybygger skal være et trygt valg for fremtiden.

Søk om boliglån

Om gjennomsnittlig boligrente skriver Smarte Penger: «Den laveste renten i 2023 blant bankene som er åpne for alle var Nybygger.no – Sparebanken Øst.»

Kåringen beregnet den gjennomsnittlige effektive renten for de forskjellige boliglånene gjennom 2023, der de forskjellige rentesatsene er regnet inn med antall dager denne renten varer.

Vi vil fortsette å tilby konkurransedyktige betingelser i fremtiden

Om Nybygger

I Nybygger ønsker vi å være en pålitelig økonomisk partner – for deg og de du er glad i. Vi er din digitale hverdagsbank, tilgjengelig når du trenger det, og med banktjenestene som passer deg. Hos oss får du alt på ett sted – lån, forsikring og sparing – rett på nett. Å være kunde hos oss skal være effektivt og oversiktlig. Målet vårt er at du skal få en enklere økonomisk hverdag.

 

180 år med erfaring

Nybygger ble startet i 2014 og har bidratt til trygge, økonomiske hverdager i snart 10 år. Og med Sparebanken Øst i ryggen, har vi over 180 år med bankerfaring. Det betyr at Nybygger som bankkonsept er bygget på et fundament av erfaring og trygghet.

6. februar 2023
Aktuelt

Billigst på boliglån i 2022

Nybygger har de siste 2-3 årene vært én av de skarpest prisede boliglånstilbyderne i markedet. Smarte Penger kåret vårt boliglån (75 % belåningsgrad) til Norges billigste gjennom hele 2022.

Les mer om kåringen