Hvordan kan vi ha så bra rente på boliglånet?

For at Nybygger kan ha så bra rente på boliglån, uten månedlige gebyrer, er det noen krav vi stiller til deg som ønsker å flytte boliglånet til oss

Nybygger har ikke så mange forskjellige boliglån å velge mellom, og lik (flytende) rente til alle. Det er ingen avanserte produkter og det er selvbetjent – vi har ikke mange kontorer med personlige rådgivere. Dette er mye av grunnen til at vi kan tilby så god rente.

I tillegg har vi Sparebanken Øst i ryggen. Dette er en tradisjonell sparebank som er veldig trygg og solid med lang historie og mye erfaring. Faktisk blir du juridisk sett kunde i Sparebanken Øst når du får boliglån gjennom Nybygger.

Hva skal til for få boliglån hos Nybygger?

  • Ditt totale lån må være innenfor fem ganger inntekt (husk at for eksempel: studielån, fellesgjeld fra borettslag og kredittrammen på kredittkort teller med).
  • Belåningsgraden kan være inntil 75 %
  • Du er ikke selvstendig næringsdrivende eller er ansatt i eget aksjeselskap (uavhengig av eierbrøk).
  • Du må ha (1. prioritets)* sikkerhet i egen bolig eller sekundærbolig (gjelder ikke fritidseiendom, tomt eller byggeprosjekt).
    • Du må stå som formell eier av bolig. Om du nettopp har kjøpt, må du vente med å søke lån til dette er registrert.
    • Vi tilbyr kun ett lån per sikkerhet (for eksempel ett lån på huset og ett på leiligheten i byen).
    • Eier du boligen sammen med noen? Da må vedkommende også registrere seg som kunde og være medlåntaker i lånesøknaden (for eksempel samboer, ektefelle eller tilsvarende). Andre relasjoner kvalifiserer dessverre ikke til boliglån i Nybygger (for eksempel søsken og lignende).

Søk boliglån

Nybygger er et digitalt konsept og baserer seg på at kundene er selvbetjente. Derfor kan vi ikke tilby løsninger og låneprodukter som passer absolutt alle. Vi vurderer fortløpende å levere BankID, men per nå må du ha dette fra en annen bank.

Kvalifiserer du ikke for nybygger.no, eller har behov for finansieringsbevis, mellomfinansiering eller å søke med kausjonist? Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere i Sparebanken Øst for ett godt tilbud.

Ta kontakt med Sparebanken Øst