Har du riktig kontonummer registrert i Altinn?

Slik sikrer du at penger fra det offentlige havner på riktig konto.

Har du fått igjen på skatten?

Pengene forsvinner ikke selv om de overføres til en gammel konto som ikke lenger er i bruk. Det tar bare lenger tid før du kan få glede av pengene. Du er selv ansvarlig for at de offentlige systemene er oppdatert dersom du bytter bank eller konto.

Bruk BankID på mobil for å enkelt kontrollere at personopplysningene dine som er registrert hos offentlige tjenester er riktige.

Logg inn og bestill BankID på mobil

Er du permittert og venter penger fra NAV?

Gjør det enklere for både NAV og deg selv ved å sjekke kontonummeret du er registrert med i de offentlige systemer. Penger på konto til riktig tid er viktig for oss alle og en dobbeltsjekk kan spare deg for mye bryderi.

Er du student?

Eksamenstiden er like om hjørnet og du begynner kanskje å bli stresse litt? Uansett om det i år blir hjemme-eksamen så trenger du BankID for å registrere den ferdige eksamensoppgaven din. Senk stressnivå ved å teste innloggingen din som en del av eksamensforberedelsene. Studielånet ditt overføres til den konto du selv har oppgitt, så sjekk gjerne at kontonummeret fortsatt stemmer. Lykke til med eksamen!!

Mer om BankID