Gebyrfritt boliglån for deg mellom 18 og 34 år

Nybygger.no er et konsept som er skreddersydd for deg mellom 18 og 34 år.

Hos Nybygger.no får du gebyrfritt boliglån med lav rente

Banken er tilrettelagt for deg som liker å kunne fikse ting selv gjennom selvbetjente løsninger og tilbyr de produktene du trenger for en problemfri bankhverdag. Du kan til og med skaffe deg en BSU konto på nett. Dersom du skulle ha behov for å få hjelp har vi selvfølgelig et kundesenter du kan kontakte.

Søk gebyrfritt boliglån

Forresten, Nybygger.no tilbyr veldig gode forsikringer via Frende Forsikring. Skal du kjøpe bolig bør du også sørge for at å ha nødvendige forsikringer i orden.

Kjøp forsikring

Hva skjer når du har fylt 34?

Egentlig ingenting. Så lenge du har blitt kunde i banken før du fyller 34 år så skal vi ta vare på deg. Om dere er flere som tar opp et lån sammen, holder det at en av lånetakerne er under 34 år.

Kom inn på boligmarkedet

Er det en stund til du skal kjøpe bolig, men du har skjønt at det lønner seg å starte tidlig med å spare? Da er Boligsparing for ungdom (BSU) den perfekte løsningen. Den beste renten i banken og skattefordel. Du får nemlig tilbake 25 % på skatten! Sparer du maks beløp, 25.000,-, får du tilbake 5.000,- på skatten året etter.

Start med BSU

Med banken i ryggen

Nybygger.no er et konsept fra Sparebanken Øst. Det betyr at Nybygger.no kan tilby alle vanlige bankprodukter og tjenester. I tillegg er pengene sikret gjennom bankenes sikringsfond. Det er med andre ord proffe, erfarne og flinke folk som står bak.